Oppdag den smakfulle og varierte matkulturen fra den fascinerende regionen Andalucía i Sør-Spania gjennom 75 autentiske oppskrifter. Boken feirer lokale matvarer og ingredienser av høy kvalitet, inkludert den berømte iberiske skinken fra Huelva, olivenoljer fra Córdoba og Jaén, oliven fra Sevilla, sherryeddik, havsalt og tigerreker fra Cádiz. Disse ekte oppskriftene har blitt utviklet av Maria Jose Sevilla i sitt hjem i Aracena, nær Sevilla. Her kan du lære å lage deilige tapasrettene som Chorocitos med Oloroso Sherry, friterte auberginer med melasse og Gambas al Ajillo. Videre finner du klassiske retter som Gazpacho Andaluz, artisjokkblomster med iberisk skinke, og salater med sjømat og klippefisk, samt smakfulle Pinchitos Morunos, oksesvans og pork churrasco. Avslutt måltidet med myk nougatiskrem, klassiske torrijas og alfajores for de med søte tendenser. Hver oppskrift er beriket med korte historier som gir innsikt i karakteren til en lokalitet, en bestemt rett, eller minst like viktig, menneskene som dyrker og tilbereder maten. Andalucía er virkelig en kulinarisk perle.