---Utvalgt av The New York Times som en av de beste kokebøkene i 2020--- La deg transportere til de frodige øyene i Indonesia med denne samlingen av duftende, fargerike og velsmakende oppskrifter. ‘Et spennende og panoramisk utvalg av retter og snacks’ – Fuchsia Dunlop, forfatter av The Food of Sichuan. Coconut & Sambal avdekker hemmelighetene bak autentisk indonesisk matlaging. Med mer enn 80 tradisjonelle og levende oppskrifter som har blitt videreført gjennom generasjoner, får du muligheten til å utforske retter som Nasi goreng, Beef rendang, Chilli prawn satay og Pandan-kake, samt et variert utvalg av sambals: duftende, krydrede relikvier som utvilsomt er hjertet og sjelen i hvert måltid. Lara benytter seg av enkle teknikker og lett tilgjengelige ingredienser i hele boken Coconut & Sambal, mens hun vever inn fascinerende historier om øylivet og vakker reisefotografi som kaster lys over den storslåtte, lite kjente maten fra Indonesia. Hva venter du på? Begynn reisen!