Coi: Stories and Recipes er en gripende selvportrett av en eksepsjonell kokk, Daniel Patterson, som også er eieren og kjøkkensjefen ved Coi, en anerkjent restaurant i San Francisco med to Michelin-stjerner. I denne boken deler Patterson sin personlige reise, fra hvordan han kom fra Østkysten til California, til hvordan han har utviklet en dypere forbindelse til sitt nye hjem over tid. Ved Coi kombinerer Patterson moderne kulinariske teknikker med både lokale, ville og dyrkede ingredienser for å lage originale retter som reflekterer sted, minner og følelser. Denne kreative tilnærmingen har sikret ham en internasjonal anerkjennelse som en pioner innen en ny type kalifornisk matlaging. I tillegg til å være en dyktig kokk, har Patterson også utmerket seg som en skribent, med egne bidrag i kjente publikasjoner som The New York Times, Bon Appetit og Lucky Peach. I Coi: Stories and Recipes får leseren et intimt innblikk i restaurantens liv, dens retter og Pattersen egen unike filosofi om mat og matlaging.