Boken "Color Taste Texture" av Matthew Broberg-Moffitt er en uvurderlig kokebok som kombinerer nyttige tips og teknikker med en dyp forståelse for matpreferanser og matvegring. Den er spesielt utviklet for foreldre som ønsker å hjelpe sine barn - og seg selv - til å lage vakre måltider på en inspirerende og styrkende måte. Dette banebrytende verktøyet er perfekt for alle som har fått stempelet «vanskelig» eller «kranglete» i forhold til mat. I boken lærer du hvordan du kan endre tekstur eller smak på rettene, samt tilpasse dem etter en spesifikk fargepalett ved hjelp av en unik fargekodet guide. Oppskriftene er deilige, næringsrike og enkle å tilpasse, inkludert alternativer for glutenfrie og veganske kosthold. Her finner du oppskrifter som den perfekte knuste cheeseburgeren, italiensk pølse- og potetsuppe, den beste omeletten fylt focaccia, sjokoladepinwheels og mange flere. Profesjonell kokk Matthew Broberg-Moffitt deler sin ekspertise gjennom kategorier som de fem smakene, tekstur, farge, aroma, presentasjon, og anretning, for å dekke hver eneste aspekt av matvegring. I tillegg er det inkludert en matpreferanseprofil og arbeidsark som gjør det enkelt for deg og ditt barn å identifisere og oppsummere deres preferanser.