Columbia University Press

Molecular Gastronomy

Molecular Gastronomy

Produktbeskrivelse

Herve This (uttales 'Teess') er en internasjonalt anerkjent kjemiker og en populær fransk TV-personlighet, samt en bestselgende kokebokforfatter. Han har samarbeidet lenge med den berømte franske kokken Pierre Gagnaire og er den eneste personen med doktorgrad i molekylær gastronomi, et banebrytende felt han selv har vært med på å utvikle. Ved å bringe instrumenter og eksperimentelle teknikker fra laboratoriet inn i kjøkkenet, benytter This seg av ny forskning innen kjemi, fysikk og biologi for å utfordre tradisjonelle oppfatninger om matlaging og spising. Dette resulterer i oppdagelser som fascinerer, utdanner og engasjerer både kokker, matentusiaster og forskere. "Molecular Gastronomy", Dette verk er hans første publisering på engelsk, inneholder praktiske tips, provoserende forslag og dype innsikter. Boken begynner med å revurdere og avkrefte en rekke tidløse regler og dikter knyttet til matlaging og presenterer nye og forbedrede metoder for tilberedning av ulike retter, fra quicher og queneller til biff og hardkokte egg.

Prishistorikk

Lavest
170 KR
Høyest
179 KR
Gjennomsnitt
174 KR
Median
174 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Columbia University Press
Navn Molecular Gastronomy
GTIN/EAN/ISBN 9780231133135
Kategorier Bøker