Columbia University Press

Neuroenology

Neuroenology

Produktbeskrivelse

I sin nyeste bok, 'Neuroenology', tar Gordon M. Shepherd, professor ved Yale School of Medicine, for seg den gripende oppdagelsen av at hjernen skaper smaken av vin. Denne tilnærmingen til å forstå vinens sensoriske opplevelse bygger på innsikter fra nevrovitenskap, biomekanikk, menneskelig fysiologi og tradisjonell vinvitenskap. Shepherd viser, akkurat som han gjorde i 'Neurogastronomy: How the Brain Creates Flavor and Why It Matters', at det å skape smaken av vin involverer større deler av hjernen enn noen annen menneskelig atferd. I 'Neuroenology' kartlegger han de vitenskapelige fundamentene for denne prosessen, samtidig som han beriker vår nytelse av vin. Boken er den første om vinsmaking skrevet av en nevrovitenskapsmann og begynner med vinens bevegelse i munnen, før den tar i bruk ny forskning for å forklare hvordan retronasalt lukt fungerer og dens ekstraordinære makt i å skape vinsmak. Shepherd gir en grundig forklaring på hvordan spesifikke sensoriske baner i hjernebarken skaper minnet om vin, samt hvordan språket brukes til å identifisere og feste vinsmaker i hukommelsen.

Prishistorikk

Lavest
245 KR
Høyest
299 KR
Gjennomsnitt
260 KR
Median
252 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Columbia University Press
Navn Neuroenology
GTIN/EAN/ISBN 9780231177009
Kategorier Bøker