Columbia University Press

Note-by-Note Cooking

Note-by-Note Cooking

Produktbeskrivelse

"Note-by-Note Cooking" er en banebrytende bok innen gastronomi, som frigjør kokker fra de tradisjonelle ingrediensenes og metodens begrensninger ved å benytte rent molekylære forbindelser. Boken introduserer innovative konsepter som 1-octen-3-ol, som har en duft av ville sopper; limonen, en fargeløs væske med en sitruslukt; og sotolon, som ved høye konsentrasjoner minner om curry og ved lave nivåer, om lønnesirup eller sukker. Tyrosin, en smakfull men luktfri aminosyre som finnes i ost, er også blant de substansene som omtales. Disse og mange andre forbindelser, både naturlige og syntetiserte, gjør det mulig å skape nye smaker og aromastoffer, på samme måte som elementære lydformer kan kombineres for å danne nye lyder. "Note-by-Note Cooking" lover å tilføre uforfalsket ernæringsverdi til retter av alle slag, og forbedrer faktisk helsefordelene ved det som ofte omtales som naturlig mat. Matlaging med molekylære forbindelser vil vise seg å være langt mer energieffektiv og miljøvennlig enn tradisjonelle metoder.

Prishistorikk

Lavest
272 KR
Høyest
295 KR
Gjennomsnitt
280 KR
Median
278 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Columbia University Press
Navn Note-by-Note Cooking
GTIN/EAN/ISBN 9780231164863
Kategorier Bøker