Boken "The Insect Cookbook" presenterer en omfattende guide til insekter som en bærekraftig kilde til mat. To entomologer og en kjempe av en kokk argumenterer for insektenes rolle som en vital proteinkilde i fremtidens kosthold. Med mål om å informere både forbrukere og kokker, tilbyr de essensielle fakta om insekter og deres kulinariske anvendelse. Oppskriftene er utformet for å være enkle nok til å lage hjemme, samtidig som de har en internasjonal smakprofil inspirert av noen av verdens mest stilige retter. Som Kofi Annan, tidligere generalsekretær i FN, sier: 'Inviter politikere til middag og la dem fortelle verden hvor deilig det er... De vil stolt si: 'Jeg spiste syrsene, jeg spiste gresshopper, og de var deilige.' Boken inneholder fristende oppskrifter og intervjuer med toppkokker, insektbønder, politiske figurer og ernæringseksperter, inkludert stjernekokk Rene Redzepi, som har fått anerkjennelse som verdens beste restaurant tre ganger, samt Daniella Martin fra Girl Meets Bug. "The Insect Cookbook" er et must-have for alle som ønsker å utforske en ny, bærekraftig matverden.