Columbia University Press

The Kitchen as Laboratory

The Kitchen as Laboratory

Produktbeskrivelse

Maten er en multisensorisk opplevelse, men først nylig har kokker og forskere begynt å avdekke matens bestandele, og dermed lagt grunnlaget for vitenskapsbasert matlaging. I dette globale samarbeidet av essays fremmer både kokker og forskere kulinarisk kunnskap ved å teste hypoteser som er forankret i de fysiske og kjemiske egenskapene til fødevarer. Ved bruk av både tradisjonelle og nyskapende verktøy, ingredienser og teknikker, skaper og omformer disse pionerene retter som svarer på spesifikke ønsker og gir en original opplevelse av gastronomisk praksis. Fra det tilsynelatende hverdagslige, som smeltet ost-sandwich, pizza og bløtkokte egg, til mer fantastiske kreasjoner som tyrkisk iskrem, sukkerbriller og geléperler, dekker essayene i 'The Kitchen as Laboratory' et bredt spektrum av kulinariske skaperverk samt deres historie og kultur. De tar også for seg betydningen av en diners bakgrunn og spisesituasjonen, samt viktigheten av kokkens metoder og strategiene som benyttes for å skape et rikt mangfold av matopplevelser.

Prishistorikk

Lavest
315 KR
Høyest
331 KR
Gjennomsnitt
323 KR
Median
321 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Columbia University Press
Navn The Kitchen as Laboratory
GTIN/EAN/ISBN 9780231153447
Kategorier Bøker