Complete Indian Regional Cookbook av Mridula Baljekar
Produktbeskrivelse
Denne storslåtte kokeboken tar deg med på en regional reise gjennom India, hvor du får oppleve klassiske lokale oppskrifter og verdenskjente retter. Utforsk den berømte assamesiske retten 'tenga', som kombinerer fisk med tomater, lime og hele krydder. Smak deg gjennom gate-snacks som variert fra de midtindiske pastinakkpattiene til de møre kebabene fra Hyderabad. I Punjabi-kjøkkenet finner du krydrede sennepsgrønt, en heftig rett med sterke røtter og sterke chilier. Mughal-influensen er tydelig i de storslåtte kylling- og kjøttrettene, mens søte delikatesser som saffransris, søte samosaer og kulfi fullfører måltidet. Gjennom inspirerende bilder og klare, trinn-for-trinn oppskrifter vil du bli guidet inn i Indias utsøkte matverden. Den forrige utgaven vant den prestisjefylte prisen for 'beste asiatisk kokebok i verden' ved Gourmand International Cookbook Awards.