I boken *Convivir*, som kan oversettes til «å leve sammen», inviterer den anerkjente Michelin-stjerne-kokken Rogelio Garcia leserne til en opplevelse av moderne meksikansk matlaging, inspirert av det frodige landskapet i Californias vinland. Med mer enn 150 oppskrifter fanger boka essensen av den tradisjonelle meksikanske kulinariske arven og kombinerer den med lokale, bærekraftige råvarer. Garcia, som er født i Mexico og oppvokst i Nord-Californien, trekker på sin rike gastronomiske bakgrunn og musen sin fra nærliggende gårder og fiskeområder. Du vil finne alt fra Sopes med Sonoma-artiskokker til San Francisco surdeigs-tortillas, Agridulce kyllingvinger med grønn dressing og lavendel-krempai med en deilig maisbunn. Boken tilbyr essensielle teknikker, variasjoner av oppskrifter, tips for vinparing, og spesialkomponerte menyer som feirer de tradisjonelle meksikanske høytidene, og gir enhver kokk muligheten til å lage minneverdige måltider.