Cook Korean! er en bestselgende perle fra New York Times som tilbyr en sjarmerende introduksjon til de grunnleggende aspektene ved koreansk matlaging, presentert i en grafisk romanformat. Her finner du 64 oppskrifter, ingrediensprofiler og mer, alt illustrert gjennom morsomme og lettfattelige tegneserier. Denne unike kombinasjonen av kokebok og grafisk roman gjør det til en ideell inngangsport til å lage koreanske retter hjemme. Robin Has fargerike og humoristiske tegneserier, som strekker seg over en til tre sider, viser tydelig trinnene og ingrediensene som kreves for å gjenskape over seksti tradisjonelle (og noen mindre tradisjonelle) retter. I disse lekne, men nøyaktige oppskriftene, vil du lære å lage alt fra enkel kimchi (mak kimchi) og soyagarlik biff med ris (bulgogi dupbap) til tangruller med ris (gimbap) og mye mer. Vennerlig og innbydende, er Cook Korean! perfekt for både nybegynnere og erfarne kokker. Hvert kapittel inneholder personlige anekdoter og kulturelle innsikter fra Ha, som gir et nært og intimt perspektiv for de som ønsker å prøve seg på denne spennende maten.