Cooking with Japanese Pickles av Takako Yokoyama

Cooking with Japanese Pickles av Takako Yokoyama

Produktbeskrivelse

Oppdag gleden ved å lage sunne og smakfulle japanske pickles med hjelp fra en anerkjent ekspert på japansk mat! Hjemmelagde japanske pickles er ikke bare utrolig velsmakende og enkle å lage, men de gir også flere fordeler for tarmhelse og fordøyelse. Denne fantastiske boken gir deg en trinn-for-trinn guide til hvordan du kan lage dine egne japanske stilpickles hjemme med ferske grønnsaker fra hagen din eller det lokale bondens marked, samt hvordan du kan integrere dem i deilige, tradisjonelle japanske måltider. Takako Yokoyama presenterer hele 97 pickling-oppskrifter delt inn i tre kapitler: Kapitel 1: Hurtigpickles som er klare til å spise umiddelbart – som for eksempel krydret aubergine-pickles, kål og hvitløk syltet i soyasaus, og tomater smaksatt med sake-risvin. Kapitel 2: Klassiske japanske pickling-oppskrifter – som Umeboshi (konserverte plommer), Napa-kål kimchi, og daikon-radar nakkan i miso. Kapitel 3: Sesongmessige pickles – inkludert vår-petroselin og bukkehornkløver-pickles, blandede sommergrønnsak-pickles og vinterbeter syltet i honning. Yokoyama deler også oppskrifter for måltider hvor disse herlige pickles kan brukes, og lar deg oppdage en ny dimensjon av japansk matlaging.

Prishistorikk

Lavest
229 KR
Høyest
241 KR
Gjennomsnitt
234 KR
Median
229 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn Cooking with Japanese Pickles av Takako Yokoyama
GTIN/EAN/ISBN 9784805316634
Kategorier Bøker