Som omtalt i New York Times og kåret til en av de 'Beste hagebøkene i 2014' av Chicago Tribune, gir 'Indoor Kitchen Gardening' deg muligheten til å dyrke friske, sunne grønnsaker rett i ditt eget hjem, uten store kostnader eller tidkrevende prosesser. Forestill deg å servere et hjemmelaget måltid med mikrogrønt som rødbeter, ruccola og brokkoli, dyrket på kjøkkenet ditt, ledsaget av sopp dyrket i bokser med sagflis i kjelleren. Hvis du aldri har smakt mikrogrønt, kan du tenke deg smaken av hele grønnsakers kompleksitet og fylde, samlet i en enkelt, smakfull spire. Hvis du ønsker å sette en ny standard for dine gjesters måltider ved å tilby fantastisk, fersk og økologisk mat du selv har dyrket, enten det er i huset, leiligheten, kjelleren eller på et solfylt kontor i sentrum, vil denne boken åpne dørene til en ny verden av muligheter. Elizabeth Millard, forfatteren av boken og medeier av Bossy Acres CSA, guider deg gjennom prosessen med å dyrke dine egne grønnsaker hjemme.