Hunan, som ble grunnlagt av Mr Peng i 1982, er en legendarisk restaurant i London som tiltrekker gjester fra hele verden. Hos Hunan får ikke gjestene velge retter; de forteller kun hva de ikke spiser og hvor sterkt de ønsker maten. Deretter tar Mr Peng over og serverer småretter med fokus på deling av flere kurs. Bestillingene skrives for hånd og sendes ned til kjøkkenet via en rutsjebane, mens maten heises opp i en heis for servering. Mr Peng har en sterk tro på enkelhet, og Hunan er et merkebestående verk som fanger essensen av en unik meny skapt av en unik personlighet. Blant de 70 uunnværlige oppskriftene finner vi Mr Pengs 'absolutt deilige' reke-dumplings, salatwraps fylt med terninger av kylling, 'som du bare putter i munnen og knuger', samt munnsmeltende dobbeltkokt svinekjøtt. Som Mr Peng sier: 'Jeg pleier ofte å si til folk jeg nettopp har møtt: Jeg er en veldig merkelig person. Og så må jeg forklare: mat er mitt liv. Til tross for at jeg nærmer meg 70, er jeg fortsatt i kjøkkenet på Hunan og på gulvet nesten hver dag.'