«Mother India at Westminster Terrace» i Glasgow har vært en institusjon siden 1996, og er kjent for sine unike retter som ingefær- og grønn chili fisk pakora, krydret skotsk hyse med Puy-linser, og Delhi-inspirert skotsk lam. Alt tilberedes ferskt og på bestilling, noe som reflekterer eier Monir Mohammeds sterke forpliktelse til å lage kvalitet indisk mat uten å gå på kompromiss med autentisitet. I motsetning til de «falske» klassikerne som korma og masala, tilbyr Mother India en smakfull autentisk opplevelse som har blitt svært populær, noe som har muliggjort ekspansjon til fem forskjellige utsalgssteder, inkludert tapas, takeaway og en Mother India Cafe i Edinburgh. Restauranten har jevnlig fått plass på Heralds restaurantkritiker Ron MacKennas topp 10-liste over skotske restauranter. Denne boken vil inkludere en personlig beretning om Monirs kulinariske reise, sammen med en fotoessay som fanger livets mangfold ved en av verdens fremste indiske restauranter, som spiller en viktig rolle i den kulturelle smeltedigelen av en moderne britisk by. I tillegg vil den inneholde en samling oppskrifter, hvorav noen er signaturretter fra Mother India.