I «Love in a Dish... and Other Culinary Delights» tar Mary Frances Kennedy Fisher leserne med på en reise gjennom matens forunderlige verden, hvor hun utforsker både det enkle og det komplekse. Fra den beskjedne poteten til den forførende østersen, skriver hun med en klarhet som får oss til å reflektere over livets dybder og nyanser. Fisher er ansett som en av Amerikas fremste skikkelser innen gastronomisk litteratur, men å begrense hennes talent til dette sjanger ville være en urett. Hun er en lidenskapelig og reiseglad kvinne, hvis fortellinger finnes i mer enn to dusin sterkt anerkjente bøker. Denne samlingen, kuratert av den grundige forskeren og gastronomientusiasten Anne Zimmerman, presenterer et utvalg av Fishers mest fremragende verker. Her får vi en innsikt i hvordan man kan leve, spise og elske med glede, gjennom essays som «Once a Tramp, Always...» og «Love in a Dish». Med omsorg og respekt feirer Zimmerman våre delikate lyster og appetitter i disse utvalgte tekstene. Enten det er matlagingens kunst eller livets små hverdagsgleder, inviterer denne boken oss til å nyte og omfavne alt det gode livet har å tilby.