The Ramadan Cookbook: 80 Delicious Recipes Perfect for Ramadan, Eid, and Celebrating Throughout the Year
Produktbeskrivelse
I denne kokeboken finner leserne alle oppskriftene de trenger for å lage måltider til Ramadan som er både familievennlige og enkle å lage. For Anisa Karolia, kjent for å dele sine familiens tradisjonelle oppskrifter fra India og Malawi, handler Ramadan – måneden for faste som feirer den niende måneden i den islamske kalenderen – om selvrefleksjon, å komme nærmere sin tro, og å dele høytiden med sine nærmeste. Å dele måltider sammen er selve essensen av Suhoor og Iftar, de henholdsvis frokost- og middagstidene i løpet av Ramadan. Bokas oppskrifter inkluderer alt fra klassiske favoritter som Masala Roast Chicken til fusjonretter som Cauliflower Manchurian, og gir leserne muligheten til å dele enkle og smakfulle retter med familie og venner. Med vakre fotografier og oppskrifter på tilbehør, chutneys, flatbrød, forfriskninger og søtsaker, sikrer denne boken at leserne får i seg gode måltider før og etter fasten, samt hele året rundt.