Boken 'Food Over the Campfire' presenterer en velsmakende samling av vegetariske oppskrifter, krydret med et utvalg av oppskrifter på viltfisk og viltkjøtt, som fortsetter å bygge videre på temaet fra 'Food in the Woods' (2022). Med over 60 oppskrifter er dette verket ideelt for ulike utendørs eventyr, fra raske og enkle snacks til mer omfattende middager. Her finner du også fristende frokoster og solide lunsjer, samt oppskrifter for måltider som kan tørkes for lengre turer. Hovedfokuset er imidlertid på enkle og smakfulle retter som passer til kortere turer og koselige kvelder rundt leirbålet. Boken gir deg også inspirerende ideer både til bruk på campingkomfyren og i ditt eget kjøkken - disse utprøvde oppskriftene er en fryd for både fotturister og hagekokker. I tillegg til de smakfulle oppskriftene, gir boken praktiske råd om hvordan man bygger en bål, samt essensielle verktøy og teknikker for matlaging over åpen ild. De fantastiske landskapsbildene i boken vil garantert fange oppmerksomheten til alle som setter pris på naturens skjønnhet. Boken er skrevet av et par som bor i Lappland.