Opplev uimotståelige delikatesser, havets ro og en herlig ferietur til en historisk sjøfestning i nord. ‘Gateaux and the Fortress’ tar leseren med inn i hverdagen og feiringer på en øy utenfor Helsinkikysten. Den unike atmosfæren på Suomenlinna-øya inviterer til et øyeblikks stopp for å nyte de vakre stundene som teller. Lær å lage drømmende gateauer eller frokostpannekaker, akkompagnert av smakfull syltetøy, ristet hvit sjokolade eller hasselnøttpasta. Vær kreativ med sesongens ferskeste råvarer som rabarbra, blodappelsiner, jordbær og fiken. De fleste oppskriftene i boken er raske og enkle å lage, og både nybegynnere og erfarne bakere vil kunne mestre surdeigsbrød og boller med letthet. Boken inneholder også utfordringer for de mest entusiastiske hjemmebakerne, inkludert veganske makroner som har blitt perfeksjonert over mange år. Det enestående landskapet på Suomenlinna-øya gir boken en meditative, nautisk atmosfære, spaltet med korte historier fra øya: forfatterens egne beretninger.