Med deilige retter og fristende aromaer som setter smaksløkene i sving, presenterer "Menu" det perfekte utvalget av oppskrifter for samlinger med familie og venner. Fra koselige filmkvelder til søndagsmiddager og hverdagslige måltider, er dette boken som bringer folk sammen. Felles middager bidrar til å dempe ensomhet og pleie relasjoner. Oppskriftene i denne boken lar deg servere enkle og kvalitetssikre måltider uansett anledning, samtidig som de skaper en varm og innbydende atmosfære. De beste middagene lages fra bunnen av i hjemmekjøkkenet, men det er absolutt lov å ta snarveier når det er nødvendig. Enten du samler hele gjengen rundt bordet eller ønsker å overraske dine kjære med en spesiell frokost, vil ingrediensene i oppskriftene bidra til å skape minner som deles med dem du er glad i. Med et spesielt fokus på desserter, er Johanna Nelson en lidenskapelig kokk med erfaring fra noen av verdens beste restauranter. Hun tilbringer ofte tid i kjøkkenet selv på fridagene sine, og hennes retter er alltid ment for å deles – for mat er en sentral del av livene våre.