Lag smakfulle og sunne måltider med sesongens skandinaviske grønnsaker. I boken 'Veggies, every day of the week' lærer og inspirerer Tara Junker deg til å tilberede deilige retter med minimal innsats, selv i de travleste ukedagene. Samtidig minner hun deg på at matlaging, når tiden tillater det, kan være en kreativ prosess som skal være morsom og gledelig. Boken fokuserer på grønnsaker og presenterer en rekke hurtige og enkle oppskrifter for hverdagsbruk. De trendy og velsmakende forrettene gir deg selvtillit til å invitere gjester, selv midt i uken. I helgene kan grytene småkoke lenger, og det er tid til å kna pastadeig - perfekte middager å lage sammen med venner og familie! Tara Junker, både matforsker og oppskriftforfatter, deler sin kjærlighet for mat gjennom denne boken. 'Veggies, every day of the week' er Taras tredje kokebok, etter de to vellykkede bøkene hennes i Finland, der hun nå også deler sine tanker og oppskrifter med et bredere publikum.