1 Million Plus: Cooking with the World's Hottest Chili Peppers
Produktbeskrivelse
Superhete chilier er i vinden som aldri før. Chilipepper blir stadig hetere, og når man ser på den berømte Scoville Heat Unit skalaen, kan man se at de når høyder langt over en million. Med varianter som Bhut Jolokia, 7-Pots, Scorpions, Carolina Reapers og mange flere, er listen over superhotte chilier stadig i vekst. Har du noen gang vært nysgjerrig på hvordan du kan bruke disse ekstremt sterke chiliene i matlagingen? Da er denne boken perfekt for deg. Her finner du nyttig informasjon om dehydrering, produksjon av krydder, infusjon av alkohol og eddik, samt fremstilling av chilioljer – alt dette kombinert med hele 100 oppskrifter som utnytter disse sterke smakene. Innholdet inkluderer: - En introduksjon til vår samling - Hva er en superhot chilipepper? - Ti tips for matlaging med superhots - Typer av superhot chilipepper - Superhot oppskrifter: fra sauser og salsaer til dipper og dessert - Infusjon av alkohol og eddik - Produksjon av chilioljer - Dehydrering og fremstilling av chilipulver - Produksjon av superhot salt. Utforsk verden av superhete chilier og hett matlaging med denne omfattende guiden!