Createspace Independent Publishing Platform

100 Beef Jerky Recipes: The 100 Most Popular Jerky Recipes

100 Beef Jerky Recipes: The 100 Most Popular Jerky Recipes

Produktbeskrivelse

Denne nye boken inneholder 100 av de mest populære oppskriftene på Beef Jerky, basert på anbefalinger fra kokker og tradisjonelle oppskrifter. Men hva er egentlig jerky? Jerky er magert kjøtt som har blitt trimmet for fett, kuttet i strimler og deretter tørket for å hindre råtnelse. Vanligvis involverer tørkeprosessen tilsetning av salt, som forhindrer bakterievekst på kjøttet før det nødvendige fuktighetsinnholdet er fjernet. Ordet 'jerky' stammer fra det quechuanske ordet 'ch'arki', som betyr 'tørket, saltet kjøtt'. For å lage grunnleggende jerky, er alt som kreves en tørkemetode med lav temperatur og salt for å hemme bakterievekst.

Prishistorikk

Lavest
147 KR
Høyest
155 KR
Gjennomsnitt
151 KR
Median
150 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Createspace Independent Publishing Platform
Navn 100 Beef Jerky Recipes: The 100 Most Popular Jerky Recipes
GTIN/EAN/ISBN 9781500587383
Kategorier Bøker