Ikke nøl med å velge det originale kokeboken som alle snakker om! '50 Ways to Eat Cock' er en unik og morsom kokebok for den seriøse matentusiasten som ønsker å utforske de delikate smakene av vellaget kylling. Det er mange som prøver å etterligne denne boken, men ingen klarer å matche den. Hvorfor? Fordi cooking cock er mer utfordrende enn mange tror. Den kan være seig, tørr og vanskelig å tilberede, i motsetning til vanlig kylling. I denne boken lærer du hemmelighetene fra eksperter som har nytt godt av de kulinariske tradisjonene fra noen av Europas mest kreative kokkemødre og bestemødre. Med oppskrifter som Risotto Cock Balls og Cock-o's, byr '50 Ways to Eat Cock' på en humoristisk tilnærming til kyllinglaget matlaging, samtidig som den gir innsikt i folklore, historie, kulinarisk kultur og de ernæringsmessige fordelene av denne velproporsjonerte ingrediensen. Oppskriftene er skrevet med en lettbeint humor og inneholder tydelige instruksjoner som gjør matlagingen både underholdende og enkel.