Oppdag de unike smakene fra det kambodsjanske kjøkken. Bli med på en reise inn i enkel, men smakfull matlaging med vår samling av fantastiske oppskrifter fra Kambodsja. Denne kokeboken, fra BookSumo Press, fremhever hvor lettvint det kan være å lage gode retter hjemme. Kambodsjansk mat er kjent for sine enkle ingredienser, men de utrolige smakene gir en matopplevelse du sent vil glemme. I denne boken finner du en variert samling oppskrifter som tar deg med på en kulinarisk oppdagelsesreise, der hver rett er lett å følge. Noen av oppskriftene du kan lære å lage inkluderer: Kambodsjansk husfritert ris, 11 lykkestuing, hvitløk og lime reker i wok, kambodsjansk fiskekjele, keisere av Kambodsja mais, kambodsjanske biffspyd, chili- og ingefærkyllingvinger, to varianter av kambodsjansk lunsjsalat, stekt kveite fra Kambodsja, kokos- og vaniljekrem, samt spennende kabobs og spaghetti. Er du klar for å dykke inn i kunsten av enkel matlaging med oss?