Oppdag det enkle og raske måltidet som kinesisk matlaging kan være med disse deilige wok-oppskriftene. Med denne boken vil du bli imponert over resultatene du oppnår på kort tid! Enten du ønsker en smakfull, appetittvekkende og sunn middag på bare noen få minutter, har du kommet til rett sted. Har du rester i kjøleskapet som du ikke vet hvordan du skal bruke? Ønsker du å unngå det høye natriuminnholdet i kinesisk hurtigmat? Da er stir-frying hjemme en av de beste løsningene. Denne tilberedningsmetoden bevarer flere næringsstoffer i maten og gir grønnsakene en lys og livlig farge. De fleste oppskriftene i denne boken fokuserer på fiberrike grønnsaker blandet med kun litt kjøtt, noe som gjør måltidene både sunnere og rimeligere. Den tradisjonelle woken er det beste redskapet for stir-frying, men din trofaste stekepanne kan også gi deg gode resultater. For autentiske stir-fries vil en wok gi de beste resultatene. I denne boken finner du alt du trenger å vite om matlaging med wok, inkludert: * Hvordan velge den riktige woken * Hvordan krydre og vedlikeholde woken * Grunnleggende teknikker for wok-matlaging * Ingrediensene som brukes i kinesisk stir-fry matlaging * Oppskrifter og tips for å lage deilige retter.