Produktbeskrivelse
Oppdag 'Gastric Bypass Cookbook: Main Course', en velkomponert kokebok som inneholder over 70 bariatrisk-vennlige oppskrifter for rettene du elsker. Denne boken er spesielt utviklet for dem som har gjennomgått vekttap kirurgi og leter etter smakfulle, sunne måter å nyte måltidene sine på. Hver oppskrift er nøye utvalgt for å være lav i sukker, kalorier, karbohydrater og fett, samtidig som den er rik på protein og næringsstoffer. Alle oppskrifter inneholder mindre enn 5 g sukker, 5 g fett, 15 g karbohydrater og mer enn 10 g protein, noe som gjør dem ideelle for en sunn livsstil etter operasjonen. For å gjøre det enkelt for leserne, inkluderer boken serveringsinformasjon og detaljert næringsinformasjon for hver rett, samt en oversikt over matlagingsmetoder og næringsinnhold. Her er noen fristende oppskrifter fra boken som vil friste enhver gane: Biff- og grønnsakswok, Thaibiff, krydret biff med bok choy, fylte paprika med biff, Salisburybiff med sopp, mexicansk biffpanne, indisk biffcurry, magre enchiladas, biffchili, ostefylte kjøttboller, italienske parmesan-kjøttboller, kåldeling med biff, øl-braisert biff og Sichuan-biff. Med denne boken vil du enkelt kunne navigere i en ny verden av lette, næringsrike og smakfulle oppskrifter som støtter din reise mot et sunnere liv.