Handbook of Making Sake, Shochu, Koji, Amazake, Miso, Natto, Mirin and More: Foundation of Japanese Foods
Produktbeskrivelse
Koji er en type ris som fermenteres med Aspergillus orizae, og utgjør grunnlaget for mange tradisjonelle japanske matvarer, inkludert sake, shochu, miso, mirin, amazake, soyasaus og shio koji. Produktene som lages med koji har imponerende helsemessige effekter som har vært anerkjent gjennom århundrer. I tillegg til koji er grøn te og natto - som ikke er relatert til koji - kjent for sine betydelige helsefordeler, og bidrar dermed til at Japan har en av verdens høyeste forventede levealdre. Denne boken gir deg enkle metoder for å lage disse tradisjonelle matvarene og drikkene, samt hvordan de kan brukes i hverdagen. Den forklarer også hvorfor og hvordan disse produktene støtter et sunt liv og øker livslengden. I den nyeste utgaven, oppdatert i mars 2022, er det lagt til tre vedlegg: Vedlegg 1 beskriver den nyeste og enkleste metoden for å lage koji ved hjelp av mikrobølgeovn; Vedlegg 2 gir en oppskrift på hvordan man lager den søteste amazake; og Vedlegg 3 forklarer prosessen for å lage soyasaus. Denne boken er en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å utforske de tradisjonelle metodene for japansk matlaging og dens helsefordeler.