Få en tidlig start på vekstsesongen med boken "Hot Bed Vegetable Gardening". Denne unike metoden for å dyrke grønnsaker utenom sesong er ikke noe nytt; det er en hagearbeidsteknikk som stammer fra mange kulturer gjennom flere århundrer. Teknikken fikk fornyet oppmerksomhet på begynnelsen av 1900-tallet da franske gartnere tok tak i og perfeksjonerte idéen, noe som resulterte i enorme leveranser av tidlig ferske grønnsaker, spesielt til Storbritannia. I dag, med økt interesse for alt som er økologisk og ønsket om å nyte ferske grønnsaker året rundt, er Hot Bed-hagearbeidsteknikker igjen blitt populære blant grønnsaksdyrkere, helsematentusiaster og selvforsyningsforkjempere. I denne boken vil du lære om hvordan Hot Bed-hagearbeid fungerer, hvor idéen kommer fra, og den spennende historien om "Fallet og Gjenoppblomstringen av Hot Bed Gardening". Boken kombinerer eldgamle metoder med moderne intensive hagearbeidsteknikker, og gjør det mulig å dyrke mange grønnsaker året rundt – selv i kalde nordlige klimaer.