Elsker du vårfruller? I denne inspirerende kokeboken vil du oppdage et mangfold av oppskrifter som tar deg med på en kulinarisk reise gjennom ulike tradisjoner og smaker. Forfatteren deler sin personlige lidenskap for vårfruller, noe som skinner gjennom hver oppskrift. Enten du er en erfaren kokk eller nybegynner på kjøkkenet, er disse oppskriftene en perfekt anledning til å samle familien for spennende fellesmåltid. Det kan ta litt tid å lage vårfruller fra bunnen av, men resultatet er vel verdt innsatsen. De er ikke bare delikate som et appetittvekkende element på måltidet, men også en perfekt rett for familiesammenkomster eller når du har venner på besøk. Boken inneholder favorittoppskrifter som Mango Vårfruller, Lumpia i vårfrullomslag, Japanske vårfruller, Cha Gio Chay, Phenom Penh vårfruller, og greske vårfruller. I tillegg er det en herlig peanøttdippsaus til vietnamesiske vårfruller som komplementerer mange av oppskriftene. Nyt det, og ikke glem å dele dine opplevelser med oss!