The Great American Jerky Cookbook: A simple guide to making your own authentic beef jerky
Produktbeskrivelse
Med "The Great American Jerky Cookbook" kan du enkelt lære å lage din egen jerky på hjemmebane. Denne omfattende kokeboken inneholder 52 varierte oppskrifter på deilige marinader for jerky, samt enkle og klare instruksjoner som gjør det lett for nybegynnere. Boken tar for seg nødvendig utstyr, inkludert hvordan du kan bruke din egen ovn til å tørke kjøtt. Du vil finne råd om hvilke typer kjøtt som gir best resultat, samt hvilke typer du bør unngå. I tillegg lærer du hvordan du forbereder og skjærer kjøttet for å oppnå den mest møre jerkyen, hvordan du benytter marinader, tørker kjøttet, tester om jerkyen er ferdig, og hvordan du oppbevarer den for at den skal holde seg lengst mulig. Oppskriftene på marinader inkluderer blant annet klassisk jerky, teriyaki jerky, pepper-hot jerky, cowboy jerky, barbecue jerky, søt og sur jerky, hawaiiansk jerky, Alabama-honning jerky og mange flere. Med denne boken vil du raskt bli en mester i å lage din egen jerky og imponere venner og familie med dine hjemmelagde smaker.