I 'Tiramisu, Tortes & Trifles: My Mother's Apron' inviterer Kjell Einar Eriksen leserne inn i en verden av uimotståelige deilige oppskrifter og minner fra barndommen. Denne boken er en hyllest til hans mors kokekunst og de familietradisjonene som har formet hans kjærlighet for mat. Leserne får ikke bare oppskrifter på klassiske italienske herligheter som tiramisu og torter, men også en sjenerøs porsjon av hjertelige historier og inspirerende anekdoter fra forfatterens liv. Hver oppskrift er lik en nøkkel til fortiden, hvor smaker og dufter bringer tilbake minner om familiefeiringer og samlinger rundt middagsbordet. Dette er en bok for alle som ønsker å gjenskape de minnerike øyeblikkene fra kjøkkenet, og for de som ønsker å utforske den rike kulturen og tradisjonene som kommer med hver bit. Bli med på en kulinarisk reise gjennom smakene av Kjell Einars barndom – hvor hvert kapittel er en invitasjon til å dele, skape minner og oppdage gleden ved å lage mat med hjertet.