Utforsk en glitrende region i Sør-Italia kjent for sitt fristende kjøkken, gjennom 75 autentiske oppskrifter laget med omsorg og nøye utvalgte ingredienser. Italiensk mat reflekterer en rik kultur, der matlaging er en kombinasjon av geografi, historie og religion. 'Italiensk matlaging' er egentlig en sammensmelting av lokale og regionale kjøkkener, hvor hver region gjerne påstår seg å være den beste i landet. Ursula Ferrigno kommer fra Sør-Italia, nærmere bestemt fra Amalfi-kysten like sør for Napoli. Denne kystlinjen regnes som en av Italias mest magiske steder, med sine fortryllende svingete klippeveier, pastellfargede hus som kaster seg ned mot havet, blomsterdekkede terrasser, og trær beleiret med verdens mest ettertraktede sitroner overalt. Oppdag de deilige rettene regionen byr på, der grønnsaksretter står sentralt, og både kjøtt og fisk ofte kombineres for å skape unike smaksopplevelser. I denne fortryllende boken vil du finne 75 oppskrifter å glede deg over, fra enkle antipasti til fyldige måltider.