Dan Toombs, også kjent som The Curry Guy, har viet de siste tjue årene til å reise rundt og utforske de beste curry-oppskriftene verden har å by på. I boken 'Curry Guy Chicken' feirer han smakfulle kyllingretter fra Sør- og Sørøst-Asia. Kylling er en allsidig ingrediens, og Dan demonstrerer ulike tilberedningsteknikker – fra woksteking og fritering til brasing, grilling og baking – alt i sin tilgjengelige og enkle stil. Lag deilige Punjabi Chicken Samosas som snacks, nyt en krydret Sri Lankisk kyllingcurry til fredagskvelden, prøv deg på fylte kyllingleger til grillfesten, eller perfeksjoner din koreanske krydret ramen for å imponere gjestene. Boken inkluderer tradisjonelle karahi-retter fra India og Pakistan, inspirerende BBQ-oppskrifter, samt grunnleggende sauser og curryer, så det finnes en oppskrift for enhver anledning. 'Curry Guy Chicken' er fylt med livlige oppskrifter og vakre fotografier, og vil inspirere enhver krydderelsker til å ta steget inn i kjøkkenet.