The New Glucose Revolution Low GI Eating Made Easy
Produktbeskrivelse
I 'Everyday Low GI Eating' presenterer forfatterne av New York Times-bestselgeren 'The New Glucose Revolution' en praktisk guide til hvordan man kan velge karbohydrater med lav glykemisk indeks (GI). Dette er karbohydrater som kun gir små svingninger i blodsukkernivåene, noe som bidrar til økt metthetsfølelse og høyere energinivåer, og gjør vekttap både oppnåelig og bærekraftig. Boken gir en tydelig oversikt over hva glykemisk indeks er og hvorfor det er et så effektivt verktøy i kostholdet. Den inneholder en liste over de 100 beste lav-GI-matvarer, sortert i enkle kategorier som frukt og grønnsaker, brød og frokostblandinger, belgfrukter, nøtter, samt oppskrifter på søtsaker med lav GI. I tillegg gir forfatterne nyttige tips om lav-GI-matlaging og handleguide. For å gjøre overgangen til et lav-GI-livsstil enkel, inkluderes også en 7-dagers lav-GI måltidsplan. 'Everyday Low GI Eating' er en uvurderlig ressurs for alle som ønsker en enkel tilnærming til et sunnere kosthold.