Oppdag den fascinerende verdenen av sider med "Den store norske siderguiden" av Thomas Digervold. Denne unike guiden tar deg med på en reise inn i Norges sidertradisjon, med ekspertens egne utvalgte favoritter. Visste du at sider er vårt svar på champagne? Ifølge internasjonale eksperter er Norge nå blant de mest spennende siderlandene globalt. I denne boken deler siderekspert Thomas Digervold sin omfattende erfaring fra utallige smaksprøver av sprudlende eplevin, og hjelper deg med å finne de beste produktene tilgjengelig på det norske markedet. Du vil lære de essensielle teknikkene for å lukte og smake på sider, og motta en enkel guide til å gjenkjenne de forskjellige epletypene, siderkategoriene og de ulike siderregionene fra øst til vest. Dessuten gir Digervold en grundig gjennomgang av hvilke sider som passer best med ulike ingredienser. Avslutningsvis presenterer han en rekke eksklusive oppskrifter på mat og drikke der sideren står i sentrum. Med denne boken i hånden vil du ha en av Norges fremste siderkjennere på besøk, og etter å ha lest den vil du være rustet til å bruke disse kortreiste boblene av internasjonal kvalitet i alt fra fredagstaco og reker, til velkomstdrinker og mer.