Sett deg ved det regency-bordet og del maten som de elskede fiktive karakterene fra Jane Austens verk nyter. Denne kokeboken, skrevet av Pen Vogler, som har vært en Sunday Times-bestseller, er inspirert av romanene og brevene til Austen. Boken inneholder en samling oppskrifter basert på autentiske retter fra regency-tiden, som nå er oppdatert for moderne kokker. Våre menyer tar deg med til de minneverdige middagsfestene som finnes i Austens historier. Blant rettene finner vi Mrs Bennet’s Dinner to Impress fra 'Stolthet og fordømmelse', en gammeldags middag for Mr Woodhouse og hans gjester fra 'Emma', samt en julemiddag med Musgroves fra 'Fornuft og følelser'. Boken byr på menyer med lettere måltider som fersk ertesuppe, stekt rødspette og varig syllabub, men også mer overdådige retter som stekt lammelår fylt med østers, fulgt av smør-eplepai. De originale oppskriftene er også inkludert, slik at du kan sammenligne dem og sette pris på de moderne tidssparende tipsene enda mer.