Fra forfatteren av den mye omtalte boken 'Heat' kommer en spennende beretning om Bill Bufords eventyr i fransk matlaging. Hva skal til for å mestre kunsten å lage fransk mat? Dette spørsmålet fører Buford til å forlate sitt tilsynelatende perfekte liv i New York City for å begi seg til Lyon, den såkalte gastronomiske hovedstaden i Frankrike, sammen med sin kone og deres tre år gamle tvillinger. Det som skulle være et opphold på seks måneder i en ny by, utvikler seg raskt til en vill femårsreise. Buford lærer seg håndverket hos Lyons beste bakeri, studerer ved en legendarisk kulinarisk skole og jobber på en anerkjent Michelin-restaurant. Gjennom sitt opphold oppdager han den sanne grit, presisjon og lidenskap som kjennetegner det franske kjøkken. Boken er beskrevet som 'svært underholdende' av Observer og treffer leserne med en 'sprudlende, matfyllt underholdning... Gourmeter og matelskere vil sette pris på dette' ifølge Spectator.