Dishoom av Shamil Thakrar, Kavi Thakrar, Naved Nasir
Produktbeskrivelse
Boken 'Dishoom' er en hyllest til Bombay, formidlet gjennom en rik samling av matretter og historier. Lær å lage de ettertraktede komfortmiddagene fra Dishoom, som Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby, og Lamb Raan, i tillegg til forfriskende Masala Chai, drinker og cocktails. I denne vakre kokeboken inviteres du til en helgedag i Sør-Bombay, hvor du både spiser og drikker deg gjennom ikoniske steder. Opplev gleden av tidlig chai og omelett på Kyani og Co., slentring i Horniman Circle en lat morgen, og nyt det rike gatemattilbudet langs Mohammed Ali Road. Ved solnedgang kan du rusle langs sandene på Chowpatty, eller nyte natten ved Nariman Point. Med en kombinasjon av smakfulle oppskrifter og nydelig fotografi, vil denne boken fringe deg til å oppdage de kjæreste hjørnene av en eksentrisk og sjarmerende Bombay. Les den, og fyll ditt kjøkken med deilige retter.