Fyll deg med de smakfulle og sunne delikatesene fra Libanon! Boken 'Lebanese Cuisine' av Samira Kazan tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Levantens rike mattradisjoner, med fokus på helserike ingredienser som fullkorn, frukt, grønnsaker, kikerter, hvitløk, persille, olivenolje, sitroner, fersk sjømat, fjærfe og lam. Som datter av libanesiske restauratører har Samira dedikert seg til å samle den beste oppskriftssamlingen fra sitt hjemland, og hennes kjærlighet for maten skinner igjennom i hver side. I denne boken vil du lære å lage både enkle og hurtige dipp som moutabal, baba ganoush og hummus, samt salater som tabouli og fattoush. Boken dekker også mer komplekse retter som fylte makdous og spinatfatayer. I tillegg lærer du de grunnleggende teknikkene for å lage tahini, za'atar og pita-brød. Med fantastiske, livlige bilder og friske, sunne ingredienser, vil denne boken inspirere deg til å lage nydelig libanesisk mat hjemme.