Bli med på en kulinarisk reise med 'Live Free, Eat Well' av kokk Adam Glick! Boken er perfekt for de som elsker å lage mat, uansett hvor livet tar dem. Adam har tilbrakt tid på forskjellige steder, fra små kjøkken i seilbåter til campingvogner og leirplasser. Gjennom sine erfaringer har han utviklet en unik forståelse for hvordan man kan utnytte begrenset plass og lokale ressurser til å lage kreative og smakfulle retter, selv når man er underveis. I denne inspirerende boken lærer du teknikker for matlaging utendørs og i små rom, og hvordan du kan lage restaurantkvalitet måltider på ditt neste utendørs eventyr. Du vil finne nyttige tips som: * Hvordan planlegge måltidene dine i forkant av en biltur for å spare tid og ressurser. * Hvordan lage deilige måltider over åpen ild, enten på campingen eller i hagen din. * Hvordan tilpasse kjøkkenet i din lille hjem eller campingvogn for best mulig resultat. * Lære kunsten av presentasjon og hvordan du kan tilføre dype smaker til hver rett. Den inneholder mer enn 75 oppskrifter som spenner over frokost, lunsj, middag, desserter og mer. Adam Glick hjelper deg med å bygge bro mellom tradisjonell matlaging i moderne kjøkken og matlaging i mer uvanlige omgivelser. Med fantastiske bilder og lettfattelige oppskrifter, er denne boken en uunnværlig ressurs for alle som ønsker å forbedre sine ferdigheter på kjøkkenet, uansett hvor de måtte befinne seg.