Cocinología (the Science of Cooking): La Ciencia de Cocinar
Produktbeskrivelse
I "Cocinología (the Science of Cooking): La Ciencia de Cocinar" utforsker Dr. Stuart Farrimond de essensielle teknikkene og metodene innen matlaging, og gir innsikt i hvordan vitenskapen kan forbedre kokkekunsten. Boken avdekker grunnleggende konsepter og gir praktiske tips og steg-for-steg veiledninger som forvandler kjøkkenet ditt til et ekte laboratorium for matlaging. Her finner du svarene på spørsmål som hittil ikke har hatt klare løsninger, med kapitler som fokuserer på ulike ingredienser og tilberedningsmetoder, inkludert kjøtt, fjærfe, fisk, belgfrukter, korn og grønnsaker. Lær at det ikke alltid er nødvendig å marinere kjøttet hele natten, oppdag hvordan å bløtlegge krydder kan øke aromaene deres, at nøtter kan ristes mer effektivt i mikrobølgeovnen, og hvordan salt kan hjelpe deg med å oppnå perfekt posjerte egg. Ta din matlagingsinteresse til nye høyder og revolusjoner måten du lager mat på. Med et inspirerende forord av forfatteren, Dr. Stuart Farrimond, som deler sin talentfulle og lidenskapelige tilnærming, vil denne boken være en øyeåpner for alle som, som ham, mener at det å lage mat for andre gir mer mening.