Rum a Tasting Course: A Flavor-Focused Approach to the World of Rum
Produktbeskrivelse
Åpne flasken til dette omfattende smakekurset for å oppdage mangfoldet, den komplekse historien og de distinkte smakene som rom har å by på. Fra sine røtter i Vestindia og de maritime forbindelsene, til produksjon på tvers av hele verden, opplever rom en ny oppsving i popularitet som brennevin. Ian Burrell, en lidenskapelig forkjemper for alt som har med rom å gjøre, avdekker spiritusens lange og intrikate historie; produksjon, destillasjon og lagringsprosess, samt det utallige spekteret av smaker som denne deilige drikken byr på i dag. Få innsikt i hvem vi har å takke for oppfinnelsen av rom, hvordan det faktisk blir til fra sukkerrør, og hvordan du best kan nyte de ulike variantene. I boka utforsker Burrell smaksnotater for over 100 globale romtyper og gir oppskrifter på mer enn 30 cocktails, både klassiske favoritter og de med moderne vrier. Denne altomfattende guiden til roms fortsettende historie vil lære deg å utvikle ditt eget smaksinntrykk og skrive dine egne smaksnotater, samt åpne opp verden av premium og skreddersydde rom.