The Science of Spice: Understand Flavor Connections and Revolutionize Your Cooking
Produktbeskrivelse
Forvandle dine retter fra kjedelige og smakløse til spennende og smakfulle med denne definitive guiden til krydder. Det er på høy tid å pepre opp matlagingen din! Med utgangspunkt i et "kryddersystem" basert på det periodiske system, utforsker denne eventyrlige oppskriftsboken vitenskapen bak kunsten å lage fantastiske krydderblandinger som vil hjelpe deg å frigjøre smaken i rettene dine. Oppdag en krydderbok som ingen annen fra TV-personlighet, matscientist og bestselgende forfatter, Dr Stuart Farrimond. Denne boken vil garantert få smaksløkene dine til å danse! Du kan utforske: - 52 spennende oppskrifter fra hele verden som viser frem hver enkelt krydderblanding - En forklaring på hva krydder er og hvordan de produseres - Hvilke land som foretrekker hvilke krydder, samt litt av historien bak dem - Dutzener av krydderblandinger du kan lage, og hvordan du kan bruke dem - En referanseguide der du enkelt kan se opp hvert krydder for å forstå hvordan det brukes - Ulike fargekodede diagrammer som hjelper deg å lære om de kjemiske forbindelsene som utgjør smakene - Trinnvise instruksjoner.