‘Doctor’s Kitchen 3-2-1’ presenterer en revolusjonerende metode for å lage deilig mat som kan forandre livsstilen din. Hver oppskrift er nøye utformet for å inkludere tre porsjoner frukt og grønnsaker per person, beregnet for to personer, alt tilberedt i én panne. Med enkle oppskrifter på blant annet curry, gryteretter, stekebrett, casseroler og salater, tar boka bort besværet med matlaging og bringer tilbake både helsen og gleden ved mat. Dr. Rupy, bestselgende forfatter og NHS-legespesialist, forklarer hvordan kosthold og ernæringsmedisin spiller en avgjørende rolle for vårt generelle velvære. Han har gjennomgått et betydningsfullt antall akademiske studier som avdekker hvilke dietter som har størst helseinnvirkning, hvilke ingredienser som er mest fordelaktige, og hvordan matlagingsprosesser kan bevare ernæringskvaliteten. Med over 100 smakfulle oppskrifter inviterer denne boken deg til å oppdage hvor enkelt og gledelig det kan være å lage sunne måltider hver dag. Dr. Rupys enkle 3-2-1 formel formidler et klart budskap: det viktigste helseintervensjonen du kan gjøre, ligger på tallerkenen din.