Utvikle smaksløkene dine og bli din egen ølekspert. Øl brygges i et forbløffende mangfold av stiler, og nå er det mer tilgjengelig enn noen gang før. La oss feire denne variasjonen med en ny forståelse for hvor komplekst, tankevekkende og velsmakende øl kan være. Åpne denne boken og nyt en rekke guidede smaksprøver av mer enn 50 forskjellige ølstiler – fra røkt svart lager til funky og sure villøl, triple grønt-humlede sitrus-IPA-er og tønne-modnet byggvin. Med hver smaksprøving vil du lære å identifisere hvordan aroma, smak, tekstur og ettersmak kombineres for å skape den karakteristiske smakprofilen av den spesifikke ølstilen. Du vil oppdage hvilke unike ingredienser og aspekter av bryggeprosessen som bidrar til å produsere hver stil. I tillegg vil raske omtaler av de beste eksemplarene fra hele verden motivere deg til å utforske øluniverset videre. For å hjelpe deg å etablere din ølsmak, begynner kurset med en solid innføring i de ulike smakene som finnes i øl og kunsten å oppdage dem.