Bli med kokken og grunnleggeren av det berømte Darjeeling Express-restauranten i London på en smaksreise gjennom Indias rike kjøkken. I denne fantastiske samlingen av forfriskende og fargerike indiske oppskrifter, som er inspirert av Asmas hjemland Bengal, vil du finne 80 oppskrifter som ikke bare vekker smaksløkene, men også nærer sjelen. Asma presenterer her en sesongbasert tilnærming til matlaging som tar hensyn til både vær og våre behov og humør. Dette gir leseren en spiselig kalender fylt med glede året rundt. Fra enkle ukesretter som hurtig Bengali kylling korma til delikate vegetabilske retter som krydret linsefrityr, vil du oppdage ren nytelse i hvert eneste måltid. Boken gir også en mesterklasse i å lage smakfulle, enkle retter som curryer, sideretter og desserter som virkelig synger av smak. Ved å utforske Indias kulinariske landskap, gir Asma deg innsikt i prinsippene for Ayurvedisk matlaging, noe som ytterligere beriker opplevelsen. Åpne denne boken hvor som helst, og du vil finne noe du ønsker å spise.