Ingrediensene vi bruker i karibisk matlaging forteller en historie – en stor, fascinerende fortelling. "The Pepperpot Diaries" er Andi Olivers etterlengtede debutkokebok, hvor hun presenterer både tradisjonelle og moderne oppskrifter, kjære ingredienser og levende smaker fra hele Karibia. Bli med Andi Oliver på en reise gjennom identitet og arv, mens hun viser deg hvordan du kan lage enkle, men spektakulære retter som bringer de uimotståelige smakene av karibisk mat til ditt bord. Denne boken fanger historien om mat og tar leserne med på en reise gjennom det kulturelle mangfoldet, historien og arven som har formet både de tradisjonelle og moderne karibiske rettene. Gjennom sine reiser i Antigua deler Andi sin dypt personlige historie om hvordan hun gjenopplever smaken hun vokste opp med – smakene og ingrediensene som løper gjennom hjertet og sjelen hennes – og hva fremtiden kan bringe for karibisk matlaging. Boken utforsker hvem vi var, hvem vi er, og hvor vi er på vei.