Oppdag hemmelighetene bak vellykket vegansk baking med erfarne veganere og innovative kokker Jerome Eckmeier og Daniela Lais. Gjennom tilbakemeldinger fra sine Facebook-venner har de skapt en uunnværlig vegansk bakebok, som inneholder hele 80 deilige oppskrifter. Her finner du alt fra kaker og brettbakker til muffins, småkaker, pizza, salte terter og brød, alle med enkle instruksjoner og lett tilgjengelige ingredienser. En av de viktigste ønskene fra vennene deres var at muffinsene skulle være ekstra luftige og ostekakene silkeaktige og glatte. I introduksjonen forklares det hvordan du enkelt kan lage dine egne plantebaserte alternativer til smør, fløte og egg, samt gode råd for hvordan disse alternative ingrediensene kan brukes med suksess. Hver eneste oppskrift er illustrert med et bilde av det ferdige bakverket, noe som gjør dette til en både praktisk og inspirerende kokebok full av originale oppskrifter for alle som ønsker å bake vegansk.